Δύο μήνες παράταση δόθηκε για την κτηματογράφηση στην Κέρκυρα, με τη νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων στο κτηματολόγιο να λήγει στις 13 Απριλίου.

Αυτό ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας μετά από συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κώστα Κυρανάκη

Η ανάρτηση Γκίκα

2 μήνες παράταση στην Κτηματογράφηση της Κέρκυρας.
Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κώστα Κυρανάκη με τον όποιον είχα σήμερα μια παραγωγική συνάντηση, γιατί ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και παρατείνει κατά 2 μήνες την εμπρόθεσμη υποβολή των δηλώσεων κτηματογράφησης της Κέρκυρας (μέχρι 13 Απριλίου 2024).
Επίσης με ενημέρωσε για την νέα γεωπύλη του Ελληνικού Κτηματολογίου ( maps.ktimatologio.gr ) όπου φαίνονται ήδη τα πρωτόλεια προκαταρκτικά υπόβαθρα των διαφόρων ιδιοκτησιών με ΚΑΕΚ, τα οποία, όπως είναι ευνόητο, δεν είναι ακριβή (έχουν λάθη).
Καλό συνεπώς θα είναι οι πολίτες να ελέγξουν από τώρα τους χάρτες, να εντοπίσουν τις ιδιοκτησίες τους και φυσικά να προβούν στις αναγκαίες διορθώσεις υποβάλλοντας εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους με τα ανάλογα τεκμήρια των ιδιοκτησιών τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο